Folyamatosan téma a külföldi sajtóban a Ferencváros kölcsönjátékosának, Marcos Pedrosónak a jövője. A múlt héten beszámoltunk róla, hogy a labdarúgót Olaszországból, Franciaországból és Portugáliából figyelik.

Marcos Pedroso: Irány a Ligue I?

A leginkább a francia első osztályban szereplő Angers érdeklődik a futballistáért, akinek a játékjoga a brazil Figueirense tulajdonában van, a zöld-fehéreknél nyáron lejár a kölcsönszerződése. Igaz, a Fradinak opciós joga van a megvásárlására. A korábban az NB I-ben alapembernek számított balhátvéd az elmúlt négy fordulóban egyaránt nem volt a kezdőben: kétszer becserélték, egyszer nem volt keretben, egyszer a kispadon ült.

1 millió euró lehet az ára

A francia madeinfoot.com úgy tudja, hogy Marcos Pedroso mindenképp elhagyja a Fradit, brazil klubjának azonban nincs ellenére, hogy a játékos Európában folytassa karrierjét. A lap szerint 1 millió euró (kb. 315 millió forint) biztosan meggyőzné a Figueirense vezetőit, hogy engedjék el a labdarúgót, aki így könnyen előrébb léphet, és a francia élvonalban találhatja magát.

Érdekesség, hogy az Angers-nál futballozik egy másik korábbi FTC-játékos is: Mateo Pavlovicnak 2020-ig van szerződése a franciákkal.

Hiába ajánlott többet a Fradi a szerb topcsapatnál, elhappolták előle a középpályást – hazai átigazolási hírek