Sigér Dávid kicsivel több, mint három hónapja, augusztus 18-án, a Paks ellen (1-1) mutatkozott be a Fradi színeiben. A sors fintora, a zöld-fehérek éppen ismét a Paks ellen játszanak szombaton az NB I 16. fordulójában, amelynek apropóján a mai napon 28. életévét betöltő középpályást kérdezte a klubhonlap.

Teljesem más így a helyzet, sokkal jobb erőben vagyok, több hetet végigjátszottam és egészséges vagyok azóta. Össze sem lehet hasonlítani a két mérkőzést, az én részemről teljesen más lesz. A csapat szempontjából is eltérő lesz a találkozó, hiszen idegenben játszunk, és bízom benne, hogy most nyerni fogunk – kezdte Sigér Dávid a fradi.hu-nak, majd elmondta, hogyan lehet feltörni a Paks masszív védelmét.

Nem először fogunk ilyen csapattal találkozni a bajnokságban, mint a Paks. Egyre többet készülünk az ilyenfajta védekezés ellen.

Nagy kulisszatitkokat nem szeretnék elárulni, de azt elárulhatom, hogy fel leszünk készülve. Ha türelmesen megvárjuk azokat a lehetőségeket, amiket kialakítunk, akkor át tudjuk törni ezt a masszív védekezést is!

Végül a begyakorolt szituációkra is kitért.

Úgy érzem, hogy az utolsó mérkőzésnél azért is jött be az ilyen helyzet, mert nagy nyomást tudtunk helyezni a Kisvárdára. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amikből szögleteket rúghattunk, és egyre agresszívabban támadtuk le az ellenfelet. Mindenki azt csinálta, amit gyakoroltunk, rengeteg szögletet rúgtunk és ebből kettő gól született – tette hozzá.