Csütörtökön bontott szerződést Bőle Lukáccsal a Ferencváros, aki így szabadon igazolhatóvá vált. Romániai sajtóhírek szerint jó esély mutatkozik arra, hogy a 30 éves támadó középpályás a helyi élvonal egyik élcsapatában, az előző idényben a második helyen végzett Universitatea Craiovánál folytassa karrierjét.

Annál a klubnál, amely a beszámoló szerint már tavaly télen is szerette volna leigazolni Bőlét, ám akkor állítólag sem a Ferencvárossal, sem a játékossal nem tudott megegyezni. A Prosport szerint viszont most már javában zajlanak és jó úton is járnak az egyeztetések a felek között.

Bőle számára közel sem lenne ismeretlen a román bajnokság, hiszen három idényen át viselte a jászvásári Poli Iaşi mezét, 90 mérkőzésen 14 gól és 13 assziszt volt a mérlege. A Ferencvárosnál összességében inkább csak kiegészítő embernek számított a kétszeres magyar bajnok játékos, sérülések is hátráltatták, télen pedig kölcsön is adták a Zalaegerszegnek a zöld-fehérek. A Zeténél 11 mérkőzést játszott tavasszal.

Itt a Fradi BL-kerete: Két magyar válogatott játékos sem fért be – a névsor