A Vecernji készített interjút a horvát élvonalban érdekelt Rijeka 24 éves támadó középpályásával, Tibor Haliloviccsal. Egy kérdés erejéig szóba került a magyar bajnok Ferencváros is, a zöld-fehérek a játékos elmondása szerint szívesen szerződtették volna.

– A Ferencváros rögtön megkeresett, amint vége lett a szezonnak, de abban a pillanatban úgy éreztem, hogy a Rijekában több lehetőségem lesz fejlődni és a csapatomat segíteni. – kezdte Halilovic. – Jól érzem magam Rujevicában, és nem akartam ilyen gyorsan egy új közegbe csöppenni. A vezetőség is elégedett velem, de tudod, hogy megy ez a futballban. Nem csak az számít, hogy hol akarok játszani. Ha egy erős bajnokságból érkezne ajánlatom, ami a klubomnak is megfelel, akkor mennék.

A horvát futballista a Dinamo Zagreb utánpótlásában sajátította el a labdarúgás alapjait, majd megfordult a Lokomotiva és a lengyel Wisla színeiben is. Januárban tért vissza hazájába, tavasszal 20 meccsen 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Halilovic a Dinamo Zagreb felnőtt keretének tagjaként horvát bajnoki címet szerzett 2014-ben, a mögöttünk álló szezon végén pedig éppen volt klubja ellen nyerte meg a horvát kupát.