Szergej Rebrov után a Dinamo Zagreb szakvezetője, Zoran Mamic is megtartotta keddi sajtótájékoztatóját a szerdai magyar-horvát BL-csata előtt. Így várja a találkozót a tréner:

Nehéz mérkőzésre számítunk, de mi már kitűztük célként, úgy tervezzük, hogy bejutunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ehhez pedig holnap győznünk kell.

Megnéztem a tavalyi párharc felvételét és láttam videókat a mostanában lejátszott Ferencváros-mérkőzésekről is. Valóban voltak távozóink az elmúlt évhez képest, komoly összegekért adtunk el játékosokat, ugyanakkor voltak érkezők is, összességében elmondhatom, hogy a tervek szerint zajlik a csapat építése, fejlődése. Jó állapotban várjuk a találkozót, láttuk, hogy a Ferencvárosnak jó eredményei voltak az utóbbi időben, de mi első vagyunk a bajnokságban, a hétvégén derbit nyertünk, nagy önbizalommal várjuk a talákozót. Egy jó mérkőzésre számítok. Nem optimális, hogy egy meccsen, ráadásul idegenben kell továbbjutnunk, akárcsak az előző körben, Romániában, de nem kell ezen túl sokat agyalnunk, a lényeg, hogy győzelmi reményekkel fussunk ki szerdán a pályára – fogalmazott.

A Dinamo már edzett is a Groupama Arénában:

[VIDEO] Dečki su na Groupama Aréna! AJMO DINAMO! ???

Közzétette: GNK Dinamo Zagreb – 2020. szeptember 15., kedd