A Ferencváros két gólszerzője értékelte a skót Celtic 2-1-s idegenbeli legyőzését a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, a FradiMédia kamerája előtt.


Sigér Dávid:Majdnem elsírtam magam, annyira jó érzés! Kihajtottam a szívemet-lelkemet, de nem csak én, hanem az egész csapat. Nagyon jó így elérni egy ilyen eredményt, mert egy tényleg nagyon jó csapat ellen játszottunk.

Sokkal jobbak voltak, mint mi, sokkal jobban játszották a futballt, de mégis győztünk, és elértük az eredményt, amiért jöttünk.

Küzdöttünk, pedig szerintem nem az a legnagyobb erényünk, ha csúszunk-mászunk, a bajnokságban nem ez jellemző ránk, ott játszuk a futballt. Ebből most nem sokat sikerült megmutatnunk, nagyon jó volt az ellenfél. De ez a küzdés, amivel tartottuk egymásban a lelket, hogy mindig odaértünk, hogy ha más már nem is, de Dénes menteni tudott, hogy itt rúgtuk két gólt – megérdemeltük! Nem találom a szavakat! 

Celtic-Fradi: “Totális katasztrófa, 30 millió fontos összeomlás, a csoportkörre esélytelen magyarok” – lapszemle

Tokmac Nguen:Kérdezzétek meg Botka Endrét! Mondtam neki még a hotelben, hogy nagyon jó érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, hogy valami különleges fog történni. Egészen hihetetlen munkát végeztünk ma! A gólom után megkönnyebbülést éreztem, mert keményen hajtottunk és megérdemeltük a győztes találatot. Nagyon boldog vagyok! 

A Fradi-ünneplés pillanatai: