A Németországban edzőtáborozó Ferencváros ezúttal a ausztriai Kufsteinben, a bolgár Ludogorec Razgrad ellen játszotta második felkészülési mérkőzését.

Nyolc percet kellett várni az első helyzetre, ekkor Tekpetey kapta a labdát a balszélen, majd befelé indulva lőtt, de próbálkozása messze elkerülte Szécsi kapuját. Hat perccel később Blazic keresztlabdája után Civic centerezett, a középen menteni igyekvő védő rosszul találta el a labdát, amire Gera akart lecsapni, de egy bolgár védő szerelte őt. A 23. percben megszerezte a vezetést a Ferencváros: Civic középre ívelése után Uzuni fejjel vette be a bolgárok kapuját – tudósított a fradi.hu.

Peter Stöger vezetőedző a 60. percben teljes sorcserét hajtott végre vezetőedzőnk: a félidőben pályára lépő Varga Ádám kivételével mindenki elhagyta a pályát. A 73. percben kétgólosra nőtt a magyar bajnok előnye, Jones lőtte középre a labdát, az érkező Boli egyből a kapuba lőtt, majd Sotiriou révén nyolc perc múlva szépített a Ludogorec. A 3-1-es végeredményt Laidouni állította be, miután a tizenhatos elől a bal alsó sarokba lőtt, így a Legia Varsó után a második edzőmeccsét is megnyerte a németországi edzőtáborozása során.

A teljes mérkőzés

Felkészülési mérkőzés, Kufstein

Ferencváros-Ludogorec 3-1 (Uzuni 23., Boli 73., Laidouni 87., ill. Sotiriou 82.)

Ferencváros I. félidő: Szécsi (Varga Ádám – a szünetben)- Wingo, Blazic, Dvali, Civic – Vécsei, Haratin- Gera, Tokmac, Uzuni- Mmaee

Ferencváros II. félidő: Varga Ádám- Nagy Olivér, Iyinbor Patrick, Csontos Dominik, Zyen Jones- Redzic Damir, Katona Bálint, Aissa Laidouni, Hajdú Roland- Franck Boli, Roko Baturina

Fradi: Megvan a távozó Isael új klubja – hivatalos