MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC (20.00)

Márton Gábor (MTK): – A legfontosabb, hogy végre megnyerjünk egy meccset, mert az adhat lendületet a folytatásra. Én továbbra is hiszek abban, hogy sikerül elérni a célunkat, de ennek csakis a megfelelő hozzáállás lehet az alapja. Fontos lenne, hogy azt a játékot tudjuk hozni, mint az utolsó bajnokit leszámítva az elmúlt hetekben, de ez csak akkor ér valamit, ha a kínálkozó helyzeteket értékesítjük. (mezokovesdzsory.hu)

Supka Attila (Kövesd): – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis az MTK az elmúlt hetekben jól játszott, sok helyzetet dolgozott ki, azonban a lehetőségeiket nem tudták hatékonyan kihasználni, bízom benne, hogy ez a tendencia ellenünk is folytatódni fog. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy sokkal jobban kell figyelnünk és koncentrálnunk, mint a MOL Fehérvár ellen, vissza kell térnünk ahhoz a fegyelmezett játékhoz, amit korábban nyújtottunk és ki kell használnunk a kínálkozó helyzeteinket, akkor jó esélyünk lehet a győzelem megszerzésére. Természetesen bízom benne, hogy mindenki maximálisan odateszi majd magát és sikerül jó eredményt elérnünk pénteken este.  Hozzá kell tennem, nagyon fontos ez a találkozó a számunkra, hiszen, ha sikerül begyűjtenünk a három pontot a fővárosi gárda ellen, nagyot léphetünk a bennmaradás felé. (mezokovesdzsory.hu)

Reagált az ügyvezető az MLSZ súlyos büntetésre: “Annyit mondott, hogy »Elcsaltátok a mérkőzést!«” – nem látják értelmét az óvásnak