Nem csak a hazai, de a nemzetközi sajtó is felkapta a fejét a mindössze 18 éves DVSC-támadó, Zsóri Dániel fantasztikus góljára. Mint ismeretes, a fiatal játékos élete első NB I-es meccsén, csereként beállva győztes gólt rúgott a Ferencváros elleni bajnoki rangadó 93. percében.

Zsóri Dániel hatalmas gólja a Ferencváros ellen

18 éves vagyok, életem első NB I-es mérkőzését játszottam, a Fradinak a 93. percben győztes gólt lőttem… Ilyet! – ZSÓRI DÁNIEL VAGYOK… Kitalálni sem lehetne szebbet! :)Beszámolók és gólok a 21. fordulóból: http://bit.ly/2NaVGMK.Értékelések: http://bit.ly/2N9ej3u.

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

A nem mindennapi találat máris “pörög” a világsajtóban, több ország, sőt, kontinens médiumai is foglalkoztak már Zsóri csodagóljával. A brit-dél-afrikai planetfootball.com például az “őrületes” jelzővel illeti a győztes találatot, az ugyancsak több országban publikáló 18.com azt írja, hogy ezzel a góllal jelezte a DVSC játékosa, hogy

“a magyarok még mindig tudnak focizni”,

a lengyel Sportowe Fakty “hősnek” nevezi a magyar tinit, a török Kralspor pedig a “felejthetetlen” jelzővel illeti a Cristiano Ronaldót idéző mozdulatot.

És a sort még lehetne folytatni…