Az első félidőben több góllal is vezethetett volna a Paks a Debrecen otthonában, de a vendégek majdnem mindent kihagytak. Az első negyedórában Ádám két ziccert is elhibázott, Gróf mindkét esetben nagyot védett. A 20. percben a DVSC a semmiből szerzett vezetést: Ugrai lépett ki a rosszul helyezkedő védők között, szépen elhúzta a labdát Rácz mellett és 3 méterről a kapuba gurított. A 37. percben Bognár lőtt mellé éles szögből.

A 25. percben Medgyes távoli bombáját ütötte ki Gróf, egy perccel később pedig Ferenczi hasonló próbálkozása után Rácz is nagyot védett. A 45. percben Böde ugrott ki ziccerben, de 16 méteres lövését fogta Gróf. A ráadásban Bognár szögletét követően Ádám fejelt közelről a kapuba.

A második félidő kevésbé volt izgalmas. A játékrész közepén Dzsudzsák 25 méteres löketét ütötte ki Rácz, de igazán egyik csapat sem volt kapura veszélyes. A 93. percben Sós lövését ütötte ki Rácz, így maradt az 1-1.

DVSC – Paks 1-1 (Ugrai 20., ill. Ádám 45.)

DVSC: Gróf – Bévárdi, Pávkovics (Szujó 71.), Deslandes, Ferenczi – Dzsudzsák, Bódi (Babunski, 85.), Varga, Baráth- Ugrai (Soltész, 85.), Németh (Sós 68.)

Paks: Rácz – Tamás, Kinyik, Szabó – Sajbán, Balogh (Osváth 73.), Bognár, Windecker, Medgyes (Lenzsér 60.) – Ádám (Pethő 84.), Böde (Nagy R., 60.)