I. félidő:

Az első tíz perc a hazaiaké volt, jobban kezdtek a gyirmótiak, de nagy helyzetet nem igazán tudtak kialakítani. Lassan ébredt a Loki, de a félidő közepén így is majdnem vezetést szerzett: a 24. percben Dzsudzsák szögletből találta el a jobb oldali kapufát.

A folytatásban mindkét oldalon sok volt a hiba, ritkán alakult ki folyamatos játék és igazi lehetőségek sem voltak a kapuk előtt.

II. félidő:

A 48. perc hozta az addigi legnagyobb gyirmót helyzetet: Varga Barnabás 4 méterről leadott lövését védte bravúrral Gróf. Az 56. percben aztán ennél is nagyobb sansza volt a gólszerzésre a hazai csapatnak. Egy Babunski-könyökös után (Simont le is kellett cserélni vérző orral), a VAR segítségével ítélt 11-est a játékvezető. A büntetőt Varga Barnabás lőtte, de a jobb oldali kapufát találta el, majd a kipattanót ballal a léc fölé vágta.

A játékrész közepén megint a hazaiak veszélyeztettek, előbb Varga fejesét, majd Hasani lövését védte szépen a debreceni kapus. A másik oldalon Dzsudzsák veszélyes beadásáról maradt le kevéssel a ziccerben érkező Tischler. Gól azonban végül nem született a vasárnapi találkozón.

Az egy hete a Ferencvárost bravúrral legyőző (2-0) DVSC így csak egy pontot szerzett a Gyirmót otthonában, de a téli NB I-es sereghajtó házigazda lehet inkább elégedetlen a 0-0-s döntetlennel.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Gyirmót – DVSC 0-0

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Széles, Ene, Zeke – Medgyes, Vass Á., Nagy P., Hajdú – Simon A. (Hasani, 56.), Varga B. (Lencse, 77.)

DVSC: Gróf – Baranyai, Pávkovics, Deslandes, Ferenczi – Bévárdi, Baráth, Dzsudzsák (Sós, 73.), Babunski (Varga, 78.) – Ugrai (Soltész, 78.), Tischler (Szécsi, 78.)

Korábban:

Kisvárda – Puskás Akadémia 1-1

Később:

18:45: ZTE – Újpest

Itt a vége: 591 NB I-es mérkőzés fejezte be a pályafutását – búcsúzik a rekorder is