Péntek délután a Debreceni VSC a hivatalos oldalán jelentette be, amit a csakfoci.hu már napokkal korábban előre jelzett:

Bódi Ádám helyett Dzsudzsák Balázs lett a csapatkapitány.

Tőzsér Dániel, a klub sportigazgatója elmondta, hogy nagyon számítanak a válogatottsági rekorder tapasztalatára, szakmai és emberi kvalitásaira. Új feladatáról az eddigi cséká, Bódi Ádám és az új, Dzsudzsák Balázs is nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

 Mindennek nincs semmi negatív felhangja, semmi nézetkülönbség sincs a háttérben, tiszta fejjel a saját teljesítményemre és a csapat eredményes játékára szeretnék koncentrálni – szögezte le Bódi Ádám.

Számomra nagyon megtisztelő a feladat, de nem egy személyre kell ezt kihegyezni, szerdán, a kupában például Varga Józsi volt a csapatkapitány. Ebben a szerepkörben is a legjobb tudásom szerint szeretném támogatni a gárdát. Vissza akarunk jutni az NB I-be és a kupában is a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. A Lokinál remek a hangulat az öltözőben és erős a csapategység. Úgy érzem, a válogatottban helytálltam csapatkapitányként, bízom benne, hogy a DVSC-nél is így történik majd – mondta Dzsudzsák Balázs.

Kőkemény kritika a Loki válogatottjától: “Töketlenkedtünk; kicsit erőlködésszaga van az egésznek”