A jó szezont futott és csapatában, az Arisz Szalonikiben alapembernek számító Korhut Mihály görög sajtóhírek szerint biztos, hogy nem marad csapatánál.

A görög Lamia Sports azt írja, hogy a 32 éves balhátvéd több ajánlatot is kapott már a hosszabbításra a klubtól, de ő inkább úgy döntött, hogy visszatér Magyarországra.

A portál úgy tudja, hogy a magyar válogatott játékos korábbi csapatánál, a DVSC-nél szerepel majd, ahol szeretne segíteni a Lokinak a visszajutásban. Mint ismeretes, a debreceniek 27 év után búcsúztak három héttel ezelőtt az élvonaltól, így a Merkantil Bank NB II-ben szerepelnek majd az új idényben.

Korhutot korábban a Panathinaikosszal és a Hajduk Splittel is hírbe hozták, de a görögök szerint most egyértelműnek tűnik, hogy a balbekk hazatér.

Ha közös nevezőre jutunk, akkor maradok, de közben más országokból is érkeztek ajánlatok. Persze az elsődleges cél az, hogy a mostani klubommal megegyezzek. Úgy szeretnék edzeni, játszani és csapatot választani magamnak, hogy a szövetségi kapitány számíthasson rám a nemzeti együttes meccseinnyilatkozta nemrég Korhut a jövőjéről.

A részben debreceni nevelésű és profi évei első nyolc esztendejét a DVSC-nél töltő Korhut 3-szoros magyar bajnoknak és kupagyőztesnek is mondhatja magát a Lokival.

Az Újpest Rogan volt csapatából erősített – hazai átigazolási hírek