A vasárnapi DVSC – MOL Vidi FC NB I-es rangadó (0-1) után így értékelt a két szakvezető.

Herczeg András (DVSC):A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. Jól kezdtünk, voltak lehetőségeink, azt követően a Vidinek is. Voltak játéklehetőségek, amelyeket elkapkodtunk, ebből kaptuk a gólt is. A második játékrészben végig fölényben játszottunk, mindent megpróbáltunk, de nem tudtuk feltenni az i-re a pontot.

A csapat jó teljesítményt nyújtott, a látottak alapján legalább az egy pontra rászolgáltunk volna. Nyilván a Vidi egy klasszis csapat, gyorsabban játszanak, fel kellett vennünk ezt a ritmust.

Voltak játékhelyzetek az első félidőben, amelyeket lassabban oldottunk meg. Gratulálok az ellenfélnek, igazoltak, hogy egy komoly csapat, de nekünk sincs miért szégyenkeznünk. Szerettünk volna bravúrt elérni, de ez most sajnos nem sikerült.

Marko Nikolic (MOL Vidi FC):Ez egy nagyon fontos győzelem volt számomra is. Az előttünk álló időszakban nagyon fontos mérkőzéseket játszunk majd, az egyik volt a mai. Az első félidőben sok helyzetünk volt, ott le is zárhattuk volna a meccset, a második félidőben már sokkal rosszabbul játszottunk. De ott is befejezhettük volna a mérkőzést, de végül nem sikerült.

Sok labdát veszítettünk a saját térfelünkön, ami nem jellemző ránk. Kicsit szerencsénk is volt a végén.

Gratulálok a csapatomnak és a Debrecennek is! Korai még matekozni, az jó, hogy már a tabella második helyén állunk, de fontos derbik állnak előttünk, nem szabad előre gondolkodni. Nagyon szerettünk volna a téli szünet előtt minél közelebb kerülni a Ferencvároshoz, ez most sikerült. (M4 Sport)

OTP Bank Liga, 15. forduló:

DVSC – MOL Vidi FC 0-1 (Nego 40.)

DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Barna (Ferenczi, 78.) – Haris, Tőzsér – Varga K. (Jovanovic, 78.), Bódi, Szécsi (Takács T., 60.) – Avdijaj

Vidi: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Pátkai, Nikolov (Berecz, 83.), Hadzic – M. Scepovic (Kovács I., 90.), Hodzic (Milanov, 69.)

Az NB I állása: