– Sokat támadtunk, veszélyesen játszottunk, a kezdésre sem lehetett panasz, hiszen már az elején megvoltak a helyzeteink – kezdte értékelését a lefújás után a hazaiak vezetőedzője, Herczeg András az M4 Sportnak a 3-3-ra végződő, a Loki által a 95. percben döntetlenre mentett bajnoki után. – Sajnos az MTK a nagy egyéni hibánkból gólt rúgott, de lehetett látni a játékosainkon azt az elszántságot és azt a lendületet, ami szükséges. Mentek az utolsó pillanatig, a végén is megvoltak a helyzeteink, szerencsére egyenlítenünk is sikerült.

Nagyon kell értékelni az egy pontot is, látva azt is, hogy Cikost nem engedték játszani, bár Kusnyir remekül pótolta. Az MTK bizonyította, hogy jó csapat. Büszke vagyok a játékosaimra, bizonyították, hogy intelligensek. A közönség előtt is le a kalappal, szerintem aki nézte a meccset, élmény lehetett neki.

A rutinos szakember Erik Cikos gyűrűjének kezdés előtti mizériájával kapcsolatban is kapott kérdést, a légiós e miatt nem léphetett pályára.

Nem tudom, mit mond erről a szabálykönyv. Gyűrű van az ujján, eddig tudott vele játszani, most a játékvezető nem engedte, de mégegyszer mondom, nem tudom, hogy mi a szabály ilyenkor.

 “Nem a harmadik kapott gól a bosszantó, hanem a második”

– Közönségszórakoztató mérkőzés volt, jobban sáfárkodtunk a helyzeteinkkel, mint a Debrecen, nyert helyzetnél bevihettük volna a kegyelemdöfést, de nem tettük meg – idézi az mtkbudapest.hu Feczkó Tamás vezetőedzőt. – Nem a harmadik kapott gól a bosszantó, hanem a második, több okból is. Csalódott vagyok, győzni jöttünk, megvolt minden esélyünk rá, a Debrecen jól játszott, sok helyzetet alakított ki, megérdemelten mentettek pontot, ezt magunknak köszönhetjük. A DVSC az egyik legjobb kontracsapat az élvonalban, cél volt, hogy ne tudjanak mögénk kerülni, nem a kontráikból éltek meg, felállt fal ellen is sok helyzetet alakítottak ki.