Debrecen – Balmazújváros

Már a 3. percben vezetést szerzett a Loki: Tőzsér ugratta ki Avdijajt, aki leárazta védőket, majd 16-osról a kapuba lőtt. A 18. percben újabb nagy lehetőség adódott a mieink előtt, Ferenczi János kicsivel lőtt a jobb kapufa mellé. Pár perccel később a vendégek is helyzetbe kerültek, a Loki-nevelés Kóródi Nándor beverekedte magát a 16-oson belülre, majd középről a léc fölé bombázott. A 40. percben a debreceniek veszélyeztettek, Ferenczi lövését védte Verpecz – számolt be a dvsc.hu.

A második játékrészt jól kezdte a Debrecen, egy jobb oldali szöglet után Cikos a lécet találta el. Az 58. percben Tőzsér szabadrúgását Szécsi Gergő tolta szögletre, a sarokrúgás után pedig ismét védett a vendégek kapusa. Utána inkább már a középpályán folyt a küzdelem, a kapuk nem forogtak veszélyben. A DVSC 1-0-ra megnyerte a találkozót.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés (Pallag):

Debrecen – Balmazújváros 1-0 (Avdijaj 3.)

Debrecen: Hrabina (Szabados 63.) – Cikos (Szabó Á. 75.), Pávkovics (Ujvárosi 63.), Kinyik, Ferenczi – Jovanovic, Kusnyír (Nikitscher 63.), Tőzsér, Varga K. – Nagy K., Avdijaj (Pintér 37.)

Balmazújváros: Verpecz (Szécsi G. 46.) – Kovács N. (Szabó B. 60.), Jagodics (Peres 60.), Bora (Aranyos 60.), Nemes (Schmid 60.) – Pongrácz (Barnau 60.), Patvaros (Szabó B. 60.), Erdei (Domokos 60.) – Kóródi (Ternován 60.), Zádori (Király 60.), Óvári (Bíró Á 60.)