Május végén a DVSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy Albion Avdijaj távozott a csapattól, mivel a klub nem élt a rendelkezésére álló opciós joggal a labdarúgó megvásárlására. A 25 éves koszovói válogatott támadó visszatért zürichi Grasshoppershez, ahol többnyire csak csereként számoltak vele az előző szezon hátralévő részében, ezeken összesen 26 percet játszott.

Avdijaj a nyári átigazolási időszak utolsó napján ismét csapatot váltott, és a dán másodvonalban szereplő Viborg együtteséhez igazolt, ahol három évre kötelezte el magát.

Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Sokat hallottam Viborgról. Ez nagy egy klub, hagyományokkal, szenvedélyes szurkolókkal és egy hihetetlen stadionnal. Alig várom, hogy elkezdjem az új kalandomat, megismerjem a csapattársaimat és megtanuljam a nyelvet.

Természetesen az a célom, hogy a lehető legtöbbet játsszak. A csapat nagyon ambiciózus és keményen fogok dolgozni a közös célok elérésének érdekében. Elértem azt a pontot a pályafutásomban, ahol stabilitásra van szükségem.

A következő három évben itt leszek és alig várom, hogy elkezdődjön a pályafutásom új fejezete – idézte Avdijaj szavait a vff.dk, aki a 9-es számú mezt fogja viselni a dánoknál.

A Viborg a bajnokságban 7 forduló alatt 14 pontot gyűjtött, és a 2. helyen áll a dán másodosztály tabelláján, két ponttal lemaradva az élen álló Frederica mögött.