Dzsudzsák Balázs egyáltalán nem bánta meg, hogy tavaly szeptemberben az akkor még NB II-es Debrecenbe igazolt.

Nagyon jól érzem magam Debrecenben, nagyon jó az öltözőnk, abszolút minden tökéletes ahhoz, hogy az ember ki tudja hozni magából a maximumot és jól érezze magát. Egy percig sem bántam meg, hogy hazatértem. A teljesítményünk hagy némi kívánnivalót maga után. Kell egy fajta stabilitás, és ha ebben előre tudunk lépni, akkor a tavaszunk sokkal nyugodtabb és sikeresebb lesz – mondta a szélső a Digi Sport híradójának, a Sport 24-nek.

A Loki gyengébb szereplése ellenére a csapatkapitány nem zárt rossz őszi idényt egyénileg, hiszen 15 meccsen 6 gólig és hét gólpasszig jutott.

Fontosabb most a csapat teljesítménye, nyilván az, hogy hozzá tudok ehhez járulni számokban, amivel a csapat sikeres tud lenni, az nagyon boldoggá tesz. Nekem is vannak célkitűzéseim, egyelőre jó úton haladok saját magammal szemben, minden idénynek úgy megyek neki, hogy vannak számok, amelyeket szeretnék elérni.

A Loki válogatott támadója: “Mi játékosok áruk vagyunk” – két klubnál nem érezte jól magát a végén

Dzsudzsák éppen ma, azaz december 23-án ünnepli a 35. születésnapját.

Abszolút nem érzem magam 35 évesnek, nyilván kimondani sok, vagy mondhatom, hogy furcsa, de abszolút nem érzem magam annyinak. Sőt, azt mondom, ha jó közegben van az ember, és jó emberekkel veszi magát körbe, akkor abszolút azt érzi, hogy közéjük tartozik, a mi öltözőnk pedig eléggé fiatal, a fiatalok pedig húznak magukkal. Szóval tényleg csak a szám, a 35 az, amit picit zavaró kimondani, de ez van.

Arról, hogy jelenleg mit gondol a válogatottságról, csak röviden beszélt, a saját pályafutására viszont már most is örömmel tekint vissza.

Ha hívnak, megyek, ha nem hívnak, azt is el tudtam már az elmúlt két évben fogadni. 108-szor már ott voltam, ezt rajtam kívül még Király Gabi tehette meg. Úgyhogy, ha valakinek, akkor nekem biztosan nem kell senki felé elszámolnom. Ezt a karriert szívesen megosztanám bárkivel, tiszta lelkiismerettel

– tette hozzá Dzsudzsák.

Rossi: “Ha a válogatottban akar szerepelni, sokkal többet kell futnia” – interjú a kapitánnyal az új középcsatárról, a két himnuszról és a honosításokról