2016 nyarán 172 millió forintért igazolta le a DVSC-től a Videoton Bódi Ádámot. Az egyszeres válogatott középpályás nagy reményekkel érkezett Székesfehérvárra, ahol azonban nem a tervei szerint alakult pályafutása. Ennek következtében – ahogy honlapunkon is beszámoltunk róla – tegnap bejelentették, hogy a Debrecen egy évre kölcsönveszi a játékost a fehérvári klubtól.

Bódi a debsport.com-nak adott interjújában elmondta, mindenképp távozni szeretett volna a királyok városából.

“Beszéltem a vezetőkkel, elmennék más csapathoz kölcsönbe, ha lehetőség adódik rá, Debrecenbe, szerencsére ez sikerült. Más klubok is megkerestek, de én mindenképp a Lokiba akartam visszajönni, hogy a szeretett szurkolótáborom előtt megmutassam, nem felejtettem el focizni. Sokat jelentett, hogy újra Herczeg Andrással dolgozhatok, hiszen nála mutatkoztam be az élvonalban, nála játszhattam EL meccseken, vele értük el első sikereinket” – mondta a 26 esztendős futballista.

“Komoly összegért leigazoltak, mégsem játszottam, ezt nem értettem”

“Akkor Berg volt a Videoton edzője, ő tipikus szélsőjátékot kért tőlem, nem engedte, hogy befelé is meginduljak, ez igazából nem feküdt nekem.

Leültünk, hogy megbeszéljük, elmondtam az edzőnek ebben a pozícióban nem érzem jól magam, de süket fülekre találtam. Komoly összegért leigazoltak, mégsem játszottam, ezt nem értettem. Komoly csalódás volt ez az egy év számomra. Hiába ígérte meg az edző, hogy megkeresi a számomra megfelelő pozíciót, az csak ígéret marad.

Időnként kaptam pár perc játéklehetőséget, de legtöbbször a lelátóról vagy a kispadról néztem a mérkőzéseket” – fogalmazott Bódi Ádám.

A teljes interjú Bódi Ádámmal ide kattintva elolvasható.

NEM ÁLL JÓL BÓDI ÚJ KLUBJA, A DVSC AZ NB I-BEN – KATTINTS A TABELLÁÉRT!