Ahogy honlapunkon elsőként előrevetítettük és beszámoltunk róla, a Kecskemét elleni szerdai kupakiesést követően felajánlotta lemondását a DVSC vezetőedzője, Huszti Szabolcs, amit a Loki vezetősége elfogadott. Husztival együtt távozott Toldi Gábor edző is, a csapat irányítását megbízott edzőként Jeremiás Gergő vette át, akinek pályaedzője Dombi Tibor lett, Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti a munkát.

Eddig is azért dolgoztam természetesen, hogy sikeres legyen a stáb. Viszont, ha az egyesület úgy gondolja, hogy jelenleg bármilyen szinten tudok segíteni, kutyakötelességem megtenni

nyilatkozta a dvsc.hu-nak Jeremiás Gergő. – Óriási kihívás számomra az új helyzet, hisz nem úgy éltem a mindennapjaimat, hogy ilyen gyorsan bekövetkezik ez a feladat. Nincs sok idő az MTK elleni meccsig, de arra törekszünk, hogy a játékosokat a lehető leggyorsabban kizökkentsük abból az állapotból, amelyben most vannak. Igyekszünk őket úgy felkészíteni, hogy sikerrel tudják venni a kék-fehérek elleni találkozót.

A debreceniek szombaton 17 órától lépnek pályára az MTK otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.