Mint ismeretes, a magyar futballidény 70 napos, koronavírus miatti kényszerszünetét követő első tétmérkőzésén a listavezető és címvédő Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Debrecent az OTP Bank Ligában.

Pedig a vendégek már a meccs elején előnybe kerültek Bódi Ádám nagyszerűen eltalált lövésével, ám az FTC Sigér ugyancsak látványos duplájával fordítani tudott. A találkozó után Bódi az M4 Sportnak elmondta, a vereség mellett miért maradt még benne hiányérzet.

Ha egy ember lóg, akkor csúszott az egész és utána többször is átjöttek rajtunk. Még sokat kell fejlődnünk, ha ezt a játékot szeretnénk játszani. Sajnos pár ember vagy nincs megfelelő erőállapotban, vagy mentálisan nem volt kész erre a mérkőzésre azért nem tudott végig figyelni – mondta a Loki játékosa, aki szerint Sigér két átlövésből szerzett gólját is lehetett volna blokkolni, ha jobban figyelnek.

Volt olyan, hogy többen is lógtunk, pedig ezt a védekezést sokat gyakoroltuk a felkészülés alatt, de úgy tűnik még kell gyakorolni. Eléggé bosszantó a helyzet, hiszen veszélyes pozícióban vagyunk a tabellán. Elég régóta itt vagyok a DVSC-ben és nem szeretnék ennél rosszabb helyzetbe kerülni, mert az nagy szégyen lenne – mondta a találkozón pazar gólt szerző játékos, aki külön sajnálta, hogy hiába a szép gól, ezúttal pont nem járt érte.

A Fradi duplázója: “Csak az számít, hogy bajnokok legyünk” – fizikálisan még nem voltak teljesen rendben