A csakfoci.hu is beszámolt arról, a pocsék bajnoki rajt – egy győzelem, négy vereség – Fernando Fernández állásába került Diósgyőrben, értesüléseiknek megfelelően Feczkó Tamás vette át a helyét a vezetőedzői poszton.

A 40 éves spanyol szakember nyílt levélben búcsúzott el a csapattól, melyet változtatás nélkül közlünk.

“Kedves barátaim,

Tegnap (kedden – a szerk.) lezárult egy rész a karrierem egyik legfontosabb klubjában. Kemény hónapok voltak ezek, továbbá az edzői stábommal a lelkünket adtuk a klubèrt. Az első két szezonban a elértük a célkitűzést, és biztos vagyok benne, hogy a harmadikban is el fogják érni.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki a DVTK-nál dolgozik és azért, hogy mindennapok során megkönnyítette a munkámat: a technikai személyzetnek, a játékosoknak, az akadémiai személyzetnek, az orvosoknak, a fiziósoknak, a segítőknek, a sofőröknek, a takarító és karbantartó csapatnak, a marketing és kommunikációs osztálynak, a szakácsoknak, a recepciósoknak, az irodai dolgozóknak, a biztonsági őröknek, a pályamunkásoknak és a vezetőknek. Együtt nagy családot alkotnak.

Köszönet Miskolc csodálatos embereinek, akik miatt otthon éreztem magam a városban, amelyet mindig a szívemben hordozok.

Köszönöm, köszönöm…

Hajrá Diósgyőr

Fernando Fernández”