A legutóbbi, Budapest Honvéd elleni bajnokin is jelentős volt a hiányzók listája az MTK Budapest együttesénél, amely így is 0-2 után mentett pontot a kispestiek ellen, sőt, a győzelemtől sem állt messze.

A DVTK ellen azonban tovább bővült a kieső játékosok (az előző fordulókhoz képest Lencse László és Pintér Ádám sem léphet pályára), sőt, már az edzők listája is.

Az MTK nem számíthat ezúttal Michael Boris vezetőedzőre sem, aki a hivatalos klubhonlap bejelentése szerint betegség miatt nem irányíthatja a csapatot a Diósgyőr elleni találkozón, de mellette több stábtag (Hidvégi Sándor, Vajkai Dániel, Riba Dániel és Sipos Péter) is hiányzik majd a kispadról.

A hiányzó játékosok listája is tovább bővült az előző fordulókhoz képest, a mai mérkőzésen az alábbi – összesen 14 – játékosokra nem számíthat a csonka szakmai stáb (sérülés, betegség, eltiltás miatt): Mezei Szabolcs, Nagy Zsombor, Palincsár Martin, Pintér Ádám, Balázs Benjámin, Myke Bouard Ramos, Katona Máté, Baki Ákos, Bíró Bence, Lencse László, Varasdi Dániel, Somodi Bence, Kanta József, Vancsa Zalán.

Az MTK és a DVTK 17 órától csap majd össze az OTP Bank Liga 14. fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.