Az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csütörtökön és pénteken orvosi és fizikai tesztekkel megkezdte a felkészülést a következő idényre. Ahogy arról korábban honlapunk is beszámolt, hétfőn kezdetét vette a munka érdemi része, hiszen a konditermes edzés után előkerültek a labdák is.

A klubhonlap tájékoztatása szerint a hétfői tréningen három “új arc” is feltűnt a nyári igazolások – Zsolnai Richárd, Haris Tabakovic és Vági András – mellett.

Az egykori ghánai U23-as válogatott Joachim Adokurral már előszerződést is kötött a a Diósgyőr, amely az orvosi vizsgálatok elvégzése után véglegesíti a 26 éves hátvéd szerződtetését.

A marokkói származású, Barcelonában született, de Spanyolországban született Soufiane Jebari egy évvel ezelőtt már járt a miskolciaknál próbajátékon, és most ismét tesz egy kísérletet a klub a legutóbbi három idényt Csíkszeredában töltő 24 esztendős spanyol támadóval.

Galambos Ádám a Puskás Akadémia 26 éves növendéke, pályafutása során korábban Pakson, Dunaújvároson, Szolnokon, Mosonmagyaróváron, valamint legutóbb az NB II-ben szereplő Csákváron játszott.

A próbajátékosok esetleges leigazolásáról később születik döntés.