Márton Gábor (MOL Fehérvár):Egyszerűen már tényleg frusztráló, annyi helyzetet dolgozunk, hogy hihetetlen. Kellene valami varázsló, vagy nem tudom…jól játszott a csapat, bár a második félidő elején volt egy kis “rotty”, de azért egy-két játékos nem volt olyan edzettségi állapotban, sérülésből, a válogatottól jött vissza, satöbbi. Azért voltam ideges, mert kezdett egy kis déjá vu érzésem lenni a kihagyott helyzetek miatt, hogy “puff, puff”, aztán az ellenfél majd bever egyet. Szerencsére ez most nem így történt, de azért a Diósgyőrnek volt egy-két gólszerzési lehetősége a második félidőben, amik aztán kimaradtak. Mi pedig már az első félidőben is lezárhattuk volna akár a mérkőzést, lehetett volna 2-3 gólos is az előnyünk. Az viszont nagyon pozitív, hogy nem kaptunk végre gólt. 

Feczkó Tamás (DVTK):Az első félidőben a Vidi teljesen ránk erőltette az akaratát, nem tudtunk jól kijönni a labdaszerzéseinkből, nagyon gyorsan elpasszolgattuk a labdákat. Nem tudatos volt ez a játék, hanem az ellenfél akarta érvényesült.  A második félidőben a labdabirtoklásunk az ellenfél térfelén és a középső zónában is jó volt, volt két labdánk az 1-1-hez, kockáztattunk is a végén, de a Vidi kontrái ma nagyon ültek. Magabiztos győzelmet arattak. 1-0-nál azért két ilyen helyzetből…a Vidi ilyenből két gólt szokott rúgni, akkor leszünk jó csapat, ha mi is ezt fogjuk csinálni. (M4 Sport)

OTP Bank Liga, 11. forduló:

MOL Fehérvár – DVTK 3-0 (Nikolics 36., Zivzivadze 80., Petrjak 91. – 11-esből)

A meccs krónikája percről percre itt!Beszámoló és videók itt! 

Fehérvár: Rockov – Musliu, Stopira, Fiola – Bolla, Nego, Alef (Rus, 84.), Houri, Funsho – Nikolics (Hangya, 71.), Zivzivadze (Petrjak, 84.)

DVTK: Danilović – Szűcs K., Karan, Hegedűs J. – Shestakov, Márkvárt, Max (Iszlai, 84.), Memolla (Vági, 68.) – Dražić, Ivanovski (Makrai, 84.), Grozav (Hasani, 68.)