Branko Mihajlović Belgrádban született, és a Partizan Beograd utánpótlásában nevelkedett, és az abban az évben bajnoki címet nyerő fekete-fehér klubban mutatkozott be az élvonalban. Ezt követően többnyire belgrádi és környékbeli klubokban szerepelt – a Čukaričkival az élvonalba jutott -, mígnem a Sinđelić színeiben szerzett 14 találattal a góllövő lista második helyén végzett.

Ezután Izraelbe igazolt, ahol négy éven keresztül lőtte a gólokat. A Hapoel Kfar Saba és a Hapoel Acre csapatát az élvonalba segítette, legutóbb a Hapoel Petah Tikva színeiben szerepelt.

Mihajlović hétfőn átesett az orvosi vizsgálatokon, kedden pedig aláírta szerződését.

Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek! Tajti József sportigazgató vonzó jövőképet vázolt fel, úgy gondolom, a jövőm szempontjából is előnyös, ha az OTP Bank Ligában olyan teljesítményt nyújtok, amire felfigyelnek. Amikor tudomást szereztem a DVTK érdeklődéséről, egyből tárcsáztam egykori csapattársam, Dušan Brković számát. 

Ugyan több ajánlat közül választhattam, ő olyan sok szépet mesélt, hogy ezek után már csak a szerződés részleteiben kellett megegyeznünk.

A magyar labdarúgást közelről nem ismerem, de játszottam már az FTC ellen felkészülési meccsen, illetve

a Partizan Beograd utánpótlásában együtt nevelekedtem a Šćepović testvérekkel.

A feleségem és két fiam hamarosan követ Miskolcra, ha találtam albérletet, igaz, most nem ez a legfontosabb feladatom, hanem szeretnék minél gyorsabban beilleszkedni a csapatba, és megmutatni a szurkolóknak, mire vagyok képes – mondta a klubhonlapnak az új szerzemény.