Feczkó Tamás egyrészt csapatát dicsérte, amely tíz és kilenc emberrel is a gólszerzésre koncentrált a szombati bajnokin (2-4), de eközben a kispestiek harmadik, leshelyzetből induló góljára is célzott nyilatkozatában.

Mindenki látta, hogy a harmadik gólon dőlt el a mérkőzés…hogy mit láttam a harmadik gólnál? Azt láttam a kispadról, amit ti a TV-ből!

A második félidőt végigtámadtuk, csak kontrái voltak az ellenfélnek, tíz emberrel lefociztuk őket. A végén kilenc emberrel is támadtunk, ennél többet nem tudunk csinálni. Amíg ilyen harmadik gólok vannak…láthatta mindenki, mentálisan mennyire erős a csapat, amely kétgólos hátrányból öt perc alatt fel tudott állni. Nagyon akartuk volna ezt a győzelmet Hegedűs Jani miatt is, ezúton is köszönöm a szurkolóknak a nevében is a biztatásukat és hogy külön megemlékeztek róla is.

Kevés az, ha csak mi akarunk és csak mi játszunk tisztán

– tette hozzá a tréner az M4 Sportnak.

Feczkó nyilatkozata és az ominózus Honvéd-gól:

Feczkó Tamás szerint a harmadik Honvéd-gól volt a fordulópont

A DVTK edzője roppant csalódottan és felindultan nyilatkozott a találkozó után, véleménye szerint nem elég, ha ők mindent kiadnak magukból, végigtámadják a félidőt, miközben olyan gólokat kapnak, amilyet most kaptak. Itt a kispestiek harmadik, leshelyzetből induló góljára célzott.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 12., szombat

Ismét előnyben a Honvéd a Diósgyőr ellen

Gazdag lesgyanús helyzetben kilépett, majd higgadtan lőtt a kapuba, így a második félidő közepén ismét előnybe került a Honvéd a DVTK vendégeként.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 12., szombat