A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden tartotta ülését, amelyen terítékre került a Diósgyőrben kiállított kisvárdai játékos, az ukrán Pavlo Lukjancsuk ügye. Az azonnali piros lappal kiállított légiós a Kisvárda hivatalos honlapjának híre szerint a soron következő két bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára, ami azt jelenti, hogy az évzáró MTK és majd a február 2-i, Haladás elleni meccset is kénytelen lesz kihagyni.

A várdaiak hozzáteszik, hogy mivel a fegyelmi bizottság nem alkalmazhatja a videofelvétel alapján történő eltiltást, ezért fel sem merülhetett, hogy a kiállítás előtt egy perccel Lukjancsukkal szemben “brutálisan szabálytalankodó” diósgyőri Vernes Richárd is eltiltást kapjon.

Vernes sárga lapos becsúszása

Hát őőőőő…🙃⚽️ Vernes nagyjából három méterről repült és kicsit elkésett. Távolugrásnak sem utolsó.🙃⚽️ Sárga lapot kapott.Részletek a DVTK–Kisvárdáról: http://bit.ly/2zPT8y6.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

Ez utóbbi kapcsán Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója nem sokkal a meccs után már nyilatkozott, mondván a DVTK támadója ezért a belépőért Angliában “legalább öt meccsre eltiltották volna”.

Keményen kifakadtak a Diósgyőr elmaradt piros lapja miatt: “Mi szükség van ennyi játékvezetőre?” – videók