Mint ismeretes, Tomislav Mazalović személyében horvát középpályással erősített a DVTK. A 28 éves játékos szerepelt hazája korosztályos válogatottjaiban, a horvát élvonalban pedig összesen 201 alkalommal játszott. Az új igazolást a szerb csapattársa, Dejan Karan mutatta be a Napos oldal magazin című műsorában.

A futball egyben örömöt és egy nagy álom beteljesülését jelenti számomra. Amikor fiatal voltam, gyerekként az volt az álmom, hogy egyszer profi labdarúgó lehessek. Minden alkalommal mosollyal lépek a pályára – kezdte Tomislav Mazalović, majd elárulta, ki volt a példaképe – Niko Kovac volt, aki a Bayern München jelenlegi vezetőedzője. Ugyanazon a poszton játszott, mint én is, ezért is inspirált.

A 28 éves labdarúgó elmondta, hogyan került a DVTK-hoz és azt is, mik a céljai a következő szezonra.

Az ügynököm Nagy Ferenc, és ő vette fel a kapcsolatot a DVTK-val. Az ő javaslatára igazoltam Diósgyőrbe.

Mondanom sem kell, az infrastruktúra és az itteni környezet igencsak meggyőző. Láttam az utolsó bajnoki mérkőzés összefoglalóját. Ez a szurkolótábor egyszerűen lenyűgöző, nem volt nehéz döntés.

Az első és a legfontosabb, hogy egészséges maradjak és elkerüljenek a sérülések. Természetesen szeretnék mindenben a csapat segítségére lenni, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a mérkőzéseken.

Azt szeretném, ha a következő szezonban a csapat stabilan benn tudna maradni az első osztályban és nem kellene izgulni a végén, ahogyan az elmúlt két évben történt.

Végül az önjellemzésére is kitért.

Leginkább Milan Badeljhez tudnám magam hasonlítani, akit sokan a Fiorentina játékosaként ismerhetnek. Egy taktikailag képzett, stabil középpályás vagyok, aki jól lát a pályán. Minden erőmmel a csapatot segítem.