Korábban már beszámoltunk arról, hogy Eppel Márton fülsérülést szenvedett a DVTK elleni (1-1) bajnokin, miután a diósgyőriek hátvédje, Dejan Karan lekönyökölte. A mögöttünk hagyott fordulóban, a Haladást erősítő Michael Rabusic sípcsonttörést szenvedett a szerb védő belépője után.

– Pályafutásom során sok mérkőzést játszottam, még több párharcba mentem bele, de egyszer sem azzal a szándékkal, hogy sérülést okozzak az ellenfélnek. A felvételt visszanézve az is látható, hogy egyből felemeltem a kezem, és később sem reklamáltam, elfogadtam a játékvezető döntését. Nem szeretném, hogy a szurkolók és a játékvezetők sportszerűtlen játékosnak könyveljenek el, mert a fair playt mindenek előtt tisztelem a pályán és azon kívül is – kezdte Dejan Karan a Diósgyőr honlapjának.

Mindenekelőtt nyilvánosan is elnézést kérek Eppel Mártontól és Michael Rabušictól azért, mert akaratlanul is sérülést okoztam nekik. Ezt korábban megtettem sms-ben is, mert véleményem szerint ilyen esetben elsősorban közvetlenül illik. Miként Eppel Márton, úgy Michael Rabušic is válaszában elfogadta a bocsánatkérésemet.

A szerb bekk kitért a legutóbbi belépőjére is, amikor a Haladás támadója, Michael Rabusic súlyos sérülést szenvedett.

Fontos körülmény, hogy nem is becsúszó szerelést terveztem, hanem a támadó mögött megállva a lefordulását akartam megakadályozni, azonban az utolsó pillanatban kicsúszott a lábam. Így sem találtam el egyik bokáját sem, hanem szerencsétlen módon ráestem a lábára, és ez okozta a sérülést.

Azt természetesen láttam, hogy le kellett cserélni Michaelt, de meg sem fordult a fejemben, hogy komoly a baj. Vasárnap edzettünk, a hétfői pihenőnapon teljesen kikapcsolódtam, így abszolút meglepett, amikor a kedd délutáni edzés után a társak közölték a sérülés súlyosságát.

Egyből elkértem az egykori diósgyőri Miroszlav Grumicstól Michael telefonszámát, és írtam neki.