Távozik a DVTK-tól a bő egy éve kinevezett, a miskolci munka miatt külföldről hazatért szakember. Bódog Tamással hétfőn reggel, eléggé szokatlan módon telefonon közölték, hogy már nem tartanak igényt a munkájára – értesült a csakfoci.hu.

Úgy tudjuk, a klubvezetés annyira sürgősnek tartotta a mielőbbi edzőváltást, hogy nem is várták meg a személyes találkozót a trénerrel. A 48 éves vezetőedző így már hétfőn sem tart edzést, a keddi nap folyamán lesz alkalma elbúcsúzni eddigi csapatától.

Az egykori válogatott védő 2017 márciusa óta 37 NB I-es meccsen irányította a Diósgyőrt, 12 győzelem mellett 10 döntetlen és 15 vereség a mérlege a miskolciakkal. Az utóbbi hetekben fordult nehézre Bódog és a DVTK sorsa is, hiszen a piros-fehérek hat meccs óta nyeretlenek és a veszélyzóna közelébe kerültek az NB I tabelláján, és végül a hétvégi, Puskás Akadémia elleni bajnoki (0-1) lett a tréner utolsó meccse diósgyőri edzőként.

Érdekesség, hogy Bódog a szakmai igazgatói posztot is betöltötte a klubnál, hiszen pár hónapja ezt is rábízták, ez a pozíció is megüresedett tehát.

Megmondták Diósgyőrben, miért rúgták ki Bódogot – itt a magyarázat