A Budafok zsinórban harmadik győzelmét aratta és már a harmadik helyen áll az NB I-ben. A csapat egyik vezéregyénisége, Kulcsár Kornél.

– Nagyon nagy vágyam volt, hogy újra betaláljak az NB I-ben – kezdte Kulcsár a csakfoci.hu-nak. – Úgy érzem, az elmúlt mérkőzéseken is jól ment a játék, volt gólpasszom, de a gól még hiányzott. Amikor megkaptuk a szabadrúgást, tudtam, hogy kapura fogom lőni, de talán senki nem hitte el, hogy megpróbálom. Nagyon nehéz szög volt, szinte tökéletesen kellett eltalálni a labdát, hogy beakadjon. Szerencsére sikerült. Nagyon sokat gyakorlom a szabadrúgásokat és a távoli lövéseket, edzések után rendre kint maradunk hárman-négyen és lövöldözünk kapura.

A szezon előtt sokan leírták a Budafokot, ahogy a középpályásban sem bíztak már.

–  Szinte mindenki azt mondta, hogy olyanok leszünk, mint a Kaposvár volt tavaly, alig nyerünk majd meccset és simán kiesünk. Ugyan még a szezon elején járunk, de szerencsére eddig rácáfoltunk ezekre a negatív hangokra.

– Annak külön örülök, hogy hozzá tudok járulni a csapat jó szerepléséhez. Csak a családom és a legközelebbi barátaim bíztak bennem, na meg persze én magamban. Tapasztaltabb, érettebb gondolkodású lettem.

Kulcsárnak a jó NB I-es szereplésnél még nagyobb álmai is vannak.

– Helyén kell kezelnünk ezeket a sikereket, nekünk továbbra is a biztos bennmaradás a célunk. Az emberek 99 százalék már leírt, de bebizonyítottam, hogy itt a helyem, és még nagyobb álmaim vannak. Természetesen szeretnék fordulóról fordulóra jobb teljesítményt nyújtani, a vágyam, hogy magyar válogatott lehessek.

Nem lehetetlen az NB I-ből és az úgymond „kis csapatokból” sem bekerülni, gondoljunk csak Könyves Norbertre vagy Cseri Tamásra, mindketten elmúltak már 30 évesek, amikor magukra húzhatták a címeres mezt, én pedig még csak most leszek 29….

Nézd meg Kulcsár fantasztikus gólját: