NB I: "2-3 éve még kinevettek" - 2284 nap után győzelemmel tért vissza a magyar foci nagy reménysége

Mint ismert, a Budafok 2-1-es győzelemmel kezdte az NB I-es szezont. Az újonc csapatban azonban van egy játékos, akinek ez sokkal több volt egy szimpla győzelemnél.
Privacsek András 2020. augusztus 18., kedd 15:45
Mint ismert, a Budafok 2-1-es győzelemmel kezdte az NB I-es szezont. Az újonc csapatban azonban van egy játékos, akinek ez sokkal több volt egy szimpla győzelemnél.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 18., kedd 15:45

Kulcsár Kornél 17 évesen debütált az NB I-ben, a magyar foci egyik legnagyobb reménységének tartották. Később azonban kisiklott a pályafutása, de most több mint hat év után a Budafokkal újra az élvonalban játszhat.

- 17 évesen sem izgultam, most sem, de azért volt bennem egy egészséges drukk a meccs előtt. Csütörtökön tudtam meg, hogy kezdő leszek, mondanom sem kell, hogy mennyire feldobódtam. Nagyon örülünk, hogy győzelemmel kezdtünk, de biztos vagyok benne, hogy nekem és a csapatnak is lesz még jobb meccse.

Végre visszakerültem oda, ahová való vagyok. Nagyon sokat dolgoztam ezért. 2-3 éve, amikor azt mondtam, hogy leszek még NB I-es játékos, sokan kételkedtek benne, megmosolyogtak, kinevettek, de én biztos voltam magamban.

- Jó érzés, hogy ezt elértem, de most már még nagyobb terveim vannak – mondta a 28 éves középpályás a csakfoci.hu-nak.

- Sokan azt mondták a szezon előtt, hogy gyengébbek leszünk a tavalyi Kaposvárnál. Mi erre szeretnénk rácáfolni, biztos vagyok benne, hogy ez nem így lesz. Nem könnyű a sorsolásunk, hiszen a szezon elején játszunk többek között az Újpesttel, a Vidivel és a Fradival is, de meccsről meccsre megyünk előre és azért dolgozunk, hogy meglepetéseket okozzunk – zárta Kulcsár.

Olvastad már?
Interjú: „Mit rontottam el? Mindent!” - Prukner és Sisa sem tudta észhez téríteni a magyar foci nagy tehetségét
Tíz éve a magyar foci egyik legnagyobb tehetségének tartották, korábbi edzői szerint képességei alapján komoly külföldi bajnokságban kellene játszani, ehhez képest most az NB II 16. helyén álló Budafokban futballozik. Kulcsár Kornél nem tudta feldolgozni a korán jött népszerűségét, a foci csak a bulik és az italozás után következett nála a sorban. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz