MOL Fehérvár FC–Paksi FC 2-1

Szabics Imre (Vidi): – Egy újabb könnyű győzelmen vagyunk túl! A viccet félretéve, nagyon örülök, le a kalappal a csapat előtt, nagyszerű reakciót mutattak be az Újpest elleni meccs után. Közönségszórakoztató találkozó volt egy borzasztóan kellemetlen ellenféllel szemben. Nagyon örültem, hogy Kodro végül betalált, megérdemelte, mert nagyon sok komoly helyzete volt. Boldogok vagyunk most és próbáljuk kiélvezni ezt a mai este folyamán. A Paks két robusztus támadóval játszott már a 63. percben, ezért úgy gondoltuk, hogy stabilizálni tudjuk magunkat, ha átállunk három védőre. Sajnos kaptunk egy gólt, ami után ismét támadásban kellett változtatni, de szerencsére ez gyümölcsöző volt. A győzelem mindig jót tesz az ember lelkének, de miért kellene fellélegeznünk? (M4 Sport)

Bognár György (Paks): – Nem láttam tisztán a Vidi második gólját, messze ültünk ahhoz, hogy meg tudjuk ítélni. A saját lehetőségeinkhez nyilván közelebb álltam. Nem érdemeltünk ezen a meccsen vereséget. De inkább nem mondok semmit, mert az túl sokba kerül. Hajrá, Paks! (M4 Sport)

A paksi vezetőedző a sajtótájékoztatón aztán valamivel bővebben is elmondta a véleményét:

– Ma, ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget. Lehetőségeink alapján – különösen a második játékrészben – nem kellett volna kikapnunk. Többször is hadrendet váltottunk, de az eredményből kiindulva egyik sem működött, hiszen nem tudtuk sikeresen megvívni a találkozót. Próbálkoztunk becsülettel, és szerintem akadtak jó lehetőségeink is a Vidi tizenhatosán belül. Nem azzal van a gond, hogy két gólt kapunk, hanem, hogy nem lövünk hármat. Mi mindent megtettünk azért, hogy több találatot is szerezzünk… (paksifc.hu)

NB I: A Vidi jött ki győztesen a Paks elleni elképesztő helyzetcunamiból