Paksi FC-Újpest FC, 16:30

Osztermájer Gábor (Paksi FC):Négy és fél hetes felkészülés után rajtolunk szombaton. Közben edzőmérkőzést játszottunk négy NBII-es és két NBI-es gárdával is. A másodosztályú csapatok ellen üdítő volt látni a különbséget, 16:1-es gólarányt hoztunk, de jól futballoztunk az első osztályú ellenfelekkel szemben is. Ilyenkor sosem a végeredmény a fontos. Kifejezetten stílusos futballal szeretnénk előrukkolni, amiért a szurkolóknak mindig érdemes lesz kijönni az új stadionba. A sok ember jelenléte a lelátókon hat a játékosok teljesítményére is, ez tisztán látható volt a tavalyi évad zárásakor is. Harapós vidéki csapat szeretnénk lenni. (paksifc.hu)

ZTE FC-MOL Fehérvár FC, 18:35

Boér Gábor (ZTE FC):Mindenki várta már a rajtot, hiszen bár rövid volt a szünet, ezekért a mérkőzésekért edzettünk a felkészülés alatt. Úgy gondolom, hogy a csapat a megfelelő szintre eljutott az elmúlt hetekben. Nem egyszerű a helyzetünk, rengeteg új játékos érkezett, kicserélődött a csapat, ennek ellenére abban bízom, hogy a hazai pálya előnyét is kihasználva sikeresek leszünk. Nagyon erős csapat érkezik hozzánk, a minőségi különbség az ő javukra megvan, de ezt szeretnénk kompenzálni a pályán a mentalitásunkkal és a játékunkkal. Bízom benne, hogy a minél nagyobb számú közönség az egész mérkőzés alatt mellettünk lesz és segíteni fogja a fiúkat, mi pedig boldog perceket és szombat estét tudunk nekik szerezni. (ztefc.hu)

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC):Erre szokták mondani, hogy az élet nagy rendező. Mindjárt az első mérkőzésen oda térek vissza, ahol az elmúlt fél évben egy rövid, de nagyon szép időszakot töltöttem. A csapat azóta változásokon ment át, kicserélődött a keret. Felkészültünk a mérkőzésre, az edzéseken begyakorolt dolgokat szeretném viszontlátni a pályán. Bármennyire is szép időszakot töltöttem Zalaegerszegen, az érzelmeknek mostantól nincs helye. A MOL Fehérvár FC vezetőedzőjeként az a kötelességem, hogy az első fordulóban a Vidit győzelemre vezessem a volt csapatom ellen. Azt szeretném, hogy jó játékkal, jó mérkőzésen nyerjünk a Zalaegerszeg vendégeként. (molfehervarfc.hu)

NB I: Az MTK meglepte a Fradit – Tokmac gólja kellett az ikszhez – videó