Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága január 28-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint, az OTP Bank Liga hétvégi ügyeivel kapcsolatban: Naser Aliji (Honvéd) 2, Bacsa Patrik (Újpest) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Slobodan Simovic (Kisvárda) és Van Nieff Yoell (Puskás) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.


Az előzmények:

A tavaly nyáron igazolt és a 2016-os Eb-t is megjárt Honvéd-védő, Naser Aliji a kispestiek fehérvári bajnokijának végén veszítette el a fejét és játéko kívül rúgta meg Fiola Attilát, amiért azonnali piros lapot kapott.

Az albán légiós Instagram-oldalán elnézést kért a tettéért.

“Szeretnék bocsánatot kérni a meccs végi jelenetem miatt. Nem állt szándékomban semmi rosszat tenni, egy elhibázott reakció volt a részemről, ami miatt elnézést kérek a Honvéd-szurkolóktól és a csapattársaimtól is. Az én mottóm a “tisztelet” és mindig is az lesz. Remélem, minél előbb visszatérhetek majd” – írta a közösségi oldalán a bekk, akire a Mezőkövesd, majd a Ferencváros ellen sem számíthat csapata.

Bacsa Patrik közben alighanem rekordot döntött azzal, hogy öt perc után új igazolásként és csereként beállva piros lapot kapott első, az Újpest mezében lejátszott meccsén. A támadót a DVSC ellen a Ferenczi Jánossal szemben elkövetett szabálytalansága miatt kiállították, és büntetőt ítéltek a Lokinak. A mérkőzés 4-0-s hazai sikerrel zárult, Bacsa pedig a hétvégi, Vidi elleni rangadóról lőtte ki magát villámpirosával.

Bacsa Patrik kiállítása és a DVSC harmadik gólja az Újpest ellen

Nem kezdődött jól Bacsa Patrik újpesti karrierje, a Diósgyőrtől érkezett támadó mindössze hat percet töltött a pályán, mielőtt összehozott egy tizenegyest és kiállították a DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) ellen.Jó döntés született?

Közzétette: M4Sport – 2020. január 25., szombat

40 perccel tovább “‘bírta” a pályán a Kisvárda téli szerzeménye, Slobodan Simovic,  aki “nyilván nem azért választotta magának a 45-ös mezszámot, mert tudta, hogy az első Kisvárda-színekben játszott meccsén a 45. percben fogják kiállítani”fogalmaz saját csapata klubhonlapja. A reklamálás miatt a mezőkövesdi meccs első félidejének utolsó percében kapott második sárga és a vele járó piros lapja automatikusan egy soron következő bajnoki meccsre szóló eltiltást vont maga után. A szerb középpályás az FTC elleni mérkőzést hagyja majd ki a második “tavaszi” körben.