Az Ózdi FC sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy mindenben megegyeztek Várhidi Péterrel, aki a mai naptól fogva a klub utánpótlás-szakágvezetőjeként fog tevékenykedni.

– Hosszú-hosszú időn keresztül kerestünk egy utánpótlás-szakágvezetőt, aki szakmailag és emberileg az ózdi labdarúgás kívánalmainak minden szempontból megfelel. Így találtunk rá Várhidi Péter személyére – nyilatkozta Gál László, az Ózdi Football Club elnöke az ozd.hu-nak.

Az 1998-ban az Újpest élén bajnoki címet szerző, majd 2006 és 2008 között szövetségi kapitányként tevékenykedő szakember elárulta, hogy régóta ismerik egymást Gál Lászlóval, és attól függetlenül, hogy más csapatoknál tevékenykedtek, mindig elismerték egymás munkáját és eredményeit.

– Tulajdonképpen, hogy ez most véletlenszerűen alakult így, az egy picit a Lacinak is az érdeme, hiszen nem olyan régen jöttem el a Mosonmagyaróvártól. Talán nem is telt el 24 óra, és már hívott telefonon, hogy lenne neki egy ajánlata a számomra – mondta Várhidi Péter, majd hozzátette: – Olyan lehetőségek rejlenek a helyi létesítményekben és emberekben, amelyek országos szinten is ritkaságnak számítanak.

“Ha klubtulajdonos lennék, kinevezném Várhidi Pétert edzőnek” – Tilos Passzolni Várhidi Péterrel