Két szurkolót fejsérülésekkel az újvidéki sürgősségire szállítottak, ahol ellátták őket. A temerini támadás során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek – írja a topolyai klub közleményében.

“A topolyai TSC Labdarúgó Klub a legszigorúbban elítéli a klub szurkolóit ért támadást, amely vasárnap este történt Temerinben, és felszólítja az illetékes hatóságokat, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítsék kézre és vonják felelősségre az elkövetőket. A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak. Két szurkolót fejsérülésekkel az újvidéki sürgősségire szállítottak, ahol ellátták őket. A temerini támadás során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek.

A TSC mindig a fair play szabályait hirdeti és azok szerint cselekszik, így szigorúan elítéli az erőszakot, amelyre a szurkolói szenvedély sem lehet magyarázat. A TSC szurkolói csoportja egy relatív kis közösség, akik követik a csapatot és buzdítják őket. A klub nagyon jó együttműködést ápol a szurkolóival és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megvédje őket az ilyen és hasonló támadásoktól” – olvasható a TSC Facebook-oldalán közölt írásban.

SAOPŠTENJEFK TSC osuđuje nasilje nad navijačima u TemerinuFudbalski klub TSC iz Bačke Topole osuđuje incident u kome…

Közzétette: FK TSC – 2019. augusztus 19., hétfő

A Topolya vasárnap 2-2-s döntetlent ért el a listavezető Vojvodina otthonában, úgy, hogy a vendégek már 2-0-ra is vezettek, az újvidéki gárda pedig csak a 96. percben tudott egalizálni. A délvidéki csapat öt – nem teljes – fordulót követően a második helyen áll újoncként a tabellán.

“A Fraditól nem menekülünk”; “Több Tadicsunk is van” – interjú a Szerbiában bajnok magyar klub tulajdonosával