A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtező mérkőzésre.

A “szurkolói kezdőcsapat” közel 4000 voks alapján készült el, szűk egy nap leforgása alatt érkezett ennyi szavazat.

Marco Rossi kijelentette, a kezdő tizenegy már megvan, csak az a kérdés, hogy melyik az a három játékos a keretből, akik még a kispadra sem ülhetnek le Walesben. Az biztos, hogy Nagy Zsolt, aki az Uruguay elleni pénteki stadionavatón bemutatkozott, ott lesz majd a pályán Wales elleni találkozón.

A válogatott tétmeccseihez hasonlóan kapusposzton ezúttal is meglehetősen egyértelmű volt a helyzet, Gulácsi Péter hatalmas fölénnyel, a voksok 82 százalékát bezsebelve végzett az élen, Dibusz (17%) és Kovácsik (1%) előtt.

A védelem közepén a Baráth Botond (80%)- Lang Ádám (57%) párosnak szavaztak bizalmat szurkolóink a sérülés miatt kidőlt Kádár Tamás és Willi Orbán helyett. A balhátvéd-poszton a válogatott újonca, Nagy Zsolt (75%) sok szavazatot szerzett és ezzel ő lett a befutó a voksolóknál, megelőzve Holender Filipet és a középső védőként is bevethető Baráthot. A jobb oldalon nem történt változás, a ferencvárosi Lovrencsics Gergő (85%) kirobbanthatatlan.

A középpályán töretlen a bizalom Nagy Ádám iránt, Bristol City légiósa kapta a legtöbb voksot (76%), ezúttal is ő került be elsőként a szurkolói kezdőbe. Nagy “párja” a fehérvári Pátkai Máté (54%), aki a két csapat első meccsén a győztes gólt lőtte, s jelentősen megelőzte a szavazataival Vida Mátét (%).

Ami támadó középpályásokat illeti, Szoboszlai Dominik óriási fölénnyel került középre (73%), a jobb oldalon Dzsudzsák Balázst (33%) preferálják olvasóink, mellette Sallai Roland (26%) és Varga Roland (24%) is bizalmat kapott. A bal szélen pedig Sallai Roland (47%) lett az első.

A középcsatár viszont olvasóink szerint nem lehet más, mint Szalai Ádám (82%), aki hatalmas fölénnyel végzett az élen, Feczesin Róbert xx, Holender Filip százalékon végzett.

A válogatott Wales elleni kezdőcsapata a szurkolók szerint (4-2-3-1):

Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Lang, Nagy Zs. – Nagy Á., Pátkai – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai

Te mit vársz az esti Eb-selejtezőtől (20:45)? Szavazz egy reakcióval! 👌✊

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. november 19., kedd

Walesi-magyar: Az MLSZ segítséget nyújt a szurkolóknak a hazajutásban – minden a sorsdöntő Eb-selejtezőről itt!