Miután a magyar válogatott legyőzte az észteket (2-0) és a skótok is besegítettek, a kiesés szempontjából sem lesz már igazán komoly tétje a magyar-finn Nemzetek Ligája-összecsapásnak vasárnap este. Ennek ellenére nem mindegy, legyőzzük-e vagy sem a csoportgyőztes északiakat, ehhez viszont egy ütőképes kezdőcsapat is kell majd.

Marco Rossi eltiltása után ismét a kispadról irányíthatja a válogatottat, de érdekes lehet, hogy az ugyancsak visszatérő Gulácsi és Lovrencsics játékra jelentkezése mellett, illetve az észtek ellen még kezdő Pátkai eltiltása után hogyan raknák össze a csapatot a szurkolók.

Akárcsak a korábbi válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, ki szerepeljen a védelemben, a középpályán és a támadósorban? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az észtek elleni összecsapásból kiindulva – 4-2-3-1-ben határoztuk meg.