A mérkőzésről

“Az, hogy kiállították Priskint, az úgymond megpecsételte a meccs sorsát. Küzdött a csapat, ahogy tudott, nagyszerű közönségünk van. Kár érte, több volt benne ebben a meccsben. Igyekeztem én is, az elmúlt egy évem nehéz volt, sérülésből sérülésbe mentem, most úgy érzem, hogy visszajönni, örülök, hogy lehetőséget kaptam, próbáltam élni vele. A meccs elején azt beszéltük, hogy próbálunk biztos védekezésből kontrázni, de a kiállítás befolyásolta a mérkőzést, utána jobban vissza kellett állnunk. Sajnos ennyire futotta. Nagyon jó közönségünk van, most is telt ház volt, jó lenne egy nagyobb stadion az ilyen mérkőzésekre. Remélem, sokáig élvezni fogjuk a bizalmukat, ezért játszunk. Próbáltuk kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést, de egy ilyen csapat előbb-utóbb be fog találni tíz ember ellen. Nem tudtuk kihúzni, de mindenki büszke lehet magára.”

A játékvezetésről

Ezzel nem szoktunk foglalkozni, de nem volt vele megelégedve senki, nagyon odafújtak sajnos. Az a baj, hogy amikor egy ilyen kaliberű csapattal játszunk, akkor általában ez szokott történni. Védik őket, mindent lefújnak nekik. A kiállítás? Jó kérdés, én csak messziről láttam. A Pepének ugye szétszakadt a szemöldöke, Priskin azt mondta, hogy felugrott és Pepe fejelt bele a könyökébe, nem ő ütött oda. Ha így nézzük, akkor nem volt jogos a piros lap.

A hajrában kialakult helyzetéről és fejeséről

“A végén a fejesemet állítólag beintették lesnek. Ezt nem tudom pontosan, és nem is értem, miért, de jó lett volna betalálni. Először lábbal akartam, de ezt nem lehetett, mert nagyon megült a labda, úgyhogy inkább fejeltem.”

 

Magyarország – Portugália 0-1 (A. Silva 48.) – piros lap: Priskin (30.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt!

Egy ugyancsak Fiolához kapcsolódó hír:

Taps és balhé C. Ronaldóval: Kisárgázta magát két magyar kulcsember