Marco Rossi figyelte az angol másodosztályban (Championship) szereplő Balogh Norbert teljesítményét, a magyar támadó meghívást kaphatott volna válogatottunk Európa-bajnoki pótselejtezőjére – írja a brit hulldailymail.co.uk portál.

A Hull City magyar csatára februárban sérülése után tért vissza csapata keretébe, két bajnokin lépett pályára csereként, összesen 80 percet játszott. A portál azt írja, az együttesből Balogh Norbert mellett az északír Josh Magennis kaphatott volna még meghívót hazája nemzeti csapatába.

Az eredetileg március 26-ra kiírt bolgár-magyar mérkőzést március 13-án halasztották el, miután a bolgár parlament bejelentette, hogy március 29-ig semmilyen sporteseményt nem rendezhetnek Bulgáriában a koronavírus-járvány miatt. A döntés következtében elmaradt Marco Rossi szövetségi kapitány március 16-ra tervezett kerethirdetése is.


A koronavírus-helyzet kezelése kapcsán ajánljuk az alábbi cikket, amely rendkívül hasznos segítség és részletes tájékoztató a játékosoknak – és a szurkolóknak is:

Az MTK orvosa mindent elmagyarázott: Ez a magyar játékosok teendője a koronavírus-járvány idején