Az összesítésbe a magyar válogatott kapitánya mellett Antonio Conte, Vincente Del Bosque, Chris Coleman és Lars Lagerback egy-egy húzása került be.

Az olaszok tökéletesen kiismerték Belgium játékát, a walesiek kiválóan hatástalanították a szlovákok támadóit, Izland szinte áttörhetetlen falat húzott a portugálok ellen, míg a spanyolok remekül kontrázták le a törököket. Mi volt a magyarok legjobb húzása?

A portál az Ausztria elleni mérkőzést emeli ki, amikor a magyar válogatott szinte kizárta a játékból az ellenfél kiválóságát, David Alabát. Leszámítva persze az első másfél percet, ezt ki is emelik, hogy a kapufánál nem sokon múlott, hogy másképpen alakuljon a meccs. Utána viszont minden úgy ment, ahogy azt Storck szerette volna, Alaba alig jutott labdához, amikor pedig igen, nem tudott vele mit kezdeni a rá nehezedő nyomás miatt.

Bernd Storck jól ismerte fel, hogy mit kell Ausztria ellen játszani, a csapat pedig jól valósította meg az elképzelést, kikapcsolta Alabát, a kapitány ezzel került fel az előkelő listára.

A középpályán zajlott a játék nagy része.