Tíz nappal ezelőtt a magyar válogatott a finnek ellen elért 2-0-ás hazai győzelemmel zárta a Nemzetek Ligáját, és így a csoportjában a második helyen végeztek a mieink. Az új sorozatról és a nemzeti csapatnál elvégzett feladatokról, illetve tapasztalatokról a szövetségi kapitány, Marco Rossi segítője Giovanni Costantino osztott meg pár gondolatot az Instagram-oldalán.

Egy héttel ezelőtt véget ért a Nemzetek Ligája. Nagyon sok dolog jár a fejemben ezzel kapcsolatban. A Nemzetek Ligájában való munka teljesen más. Ugyan nem nyertük meg a csoportot, de jó eredmény a második helyünk.

Sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt, a futball az mindig futball, nem számítanak a szintek, mindig van valamit tanulni és javítani. Van idő keményen dolgozni, pihenni, és van idő arra is, hogy élvezzem a csapatot és kártyázzak.

Szerencsére van egy jó csapatunk és a játékosok is nagyon jó emberek, nagyon szeretjük a közös munkát, és reméljük, hogy 2019 sikeres év lesz számunkra – írta 34 éves tréner a közösségi oldalán, mellékelve pár fotót az általa vélt legjobb pillanatokról.