Én Lewandowskit mondom. Fizikálisan is pokoli erős, parádésan fejel, a légi párbajokban majdhogynem verhetetlen, nagyon jól érzi az ütemet, egy igazi gyilkos befejezőcsatár. Amikor lehetősége van a gólszerzésre, akkor ő beveri – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek az Omonia Nicosia 36-szoros válogatott hátvédje.

Lang szerint Lewandowski Ronaldónál is veszélyesebb – mondja ezt Lang annak ellenére, hogy 2016-ban a 3-3-ra végződött magyar-portugál Eb-meccsen CR két gólt is lőtt. De egyvalakit még kiemelt a négyesből

Mbappénak a gyorsasága és a dinamikája az, ami utolérhetetlen. Ha van ideje, területe, és jól meghúzza, akkor körülbelül sanszod nincsen – mondta a PSG villámgyors zsenijéről Lang Ádám.

A hátvéd egyetért azzal, hogy 2021-ben emlékezetes év vár a válogatottra.

Remek kihívásokkal teli, amolyan vizsgaév lesz ez mindenki számára. Ha azt tudjuk folytatni, amit idén nyújtottunk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt az ellenfelekkel és bátran tudunk futballozni, mindig odafigyelve, akkor remek mérkőzéseket fogunk jövőre is játszani.

Hogy mennyi sanszuk lesz a magyar védőknek Lewandowski ellen, az március végén, a magyar-lengyel vb-selejtezőn máris kiderül, majd nyáron jöhetnek a franciák és a portugálok elleni Eb-csaták.

Tilos Passzolni: “Engem annyi idősen még agyonnyomtak a hibák” – Rossi alapembere Dzsudzsák kimaradásáról, a Fradi egyeduralmáról és a romániai “háborújáról”