A Werder Bremen történelmének legnagyobb melléfogásait szedte össze a 90.min.com, amely előbb egy öt, majd pár nappal később egy további hét játékost tartalmazó listát tett közzé. A legrosszabb igazolások között egy honfitársunk is fellelhető, valamint egy NB I-es vonatkozású névre is lehet bukkanni:

előbbi a 29-szeres magyar válogatott középpályás, Kleinheisler László, utóbbi pedig a korábban a Ferencvárosban is megforduló horvát védő, Mateo Pavlovic.

Mint ismert, Kleinheisler 2016 nyarán igazolt a Viditől a Werder Bremenhez, amelynél az első szezonjában be is mutatkozhatott, hat Bundesliga-meccsen és egy Német Kupa-találkozón jutott szóhoz, majd a tavaszi idényt már a szintén első osztályú Darmstadtnál töltötte. Ezt követően hazatért a Ferencvároshoz egy fél évre, majd a kazah Asztana következett, amely 2018 nyarán véglegesen meg is vásárolta, a jelenlegi csapatánál, a horvát élvonalbeli Eszéknél a 2019-es év eleje óta játszik.

Pavlovic a Werder játékosaként érkezett kölcsönben az Üllői útra, ahol a zöld-fehérek egyik alapemberévé is vált és végül másfél évig maradt. Ezt követően visszatért a brémaiakhoz, de már csak a tartalékcsapatban kapott lehetőséget, ám jól sikerült a váltása, 2016 nyarán egy másik topbajnokságba, a francia élvonalbeli Angers-hoz szerződött és azóta is ott szerepel.