Sallai Roland: – Jó meccset játszottunk, itt is-ott is voltak helyzetek, a döntetlen igazságosabb lett volna, de kedden megpróbálunk javítani. Kialakítottunk egy-két nagy helyzetet, amiből gólt, gólokat kellett volna szereznünk, ez sajnos ma így sikerült. A szerbek jól járatták a labdát, köztudott, hogy klasszis játékosaik vannak, nehéz dolgunk volt elöl, de így is szép helyzeteket tudtunk kialakítani. A csapatot kell fókuszba tenni, visszanézzük ezt a meccset, kielemezzük a hibákat és megpróbáljuk kijavítani őket. (M4 Sport)

Schäfer András: – Sajnos így sikerült, ez most egy ilyen nap volt. Nagyon rossz szájízzel hagyjuk el így az Arénát. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, mi meg nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Szeretnénk megköszönni a szurkolóknak, mert ismét fantasztikus hangulatot varázsoltak, ki-ki meccset játszottunk. Jó csapat ellen játszottunk egy jó meccset – mondta, majd kitért a kapufájára is. – Nyilván van ilyen, ez most még egy napig a fejemben lesz, de aztán péntektől már csak az Észak-Írország elleni meccsre koncentrálunk, ott javítani szeretnénk. Ha megnézzük, nyilván mindig lehetne a csapatnak több helyzete, de nem a helyzetek számával volt a baj, hanem nem voltunk elég pontosak a végén, ők meg egy szerencsés gólt találtak. Nekik sem volt sokkal több helyzetük, mint nekünk, ilyen a futball. (M4 Sport)

Botka Endre: – Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat ellen játszunk, hiszen vb-résztvevők. Ennek ellenére nem játszottunk rosszul, voltak helyzeteink, a döntetlen lett volna a reális eredmény. Nem gondolom, hogy bármi probléma lett volna a hátsó sor összeszokottságával. Nem emlékszem, hogy ebben a formációban játszottunk-e már, de mindenki tudja, mit kell csinálnia, nem volt ebből probléma. A ki nem kényszerített hibákból volt több, az olyan passzokból, amiket eddig gond nélkül megoldottunk. Egy kicsit nehézkesen tudtuk járatni a labdát, de építkezni kell tovább. A második félidőben már ők sem jöttek annyira ránk, mint az elején, ott már jobban találtuk a szabad embereket és ezáltal többet tudtuk váltani az oldalakat. (M4 Sport)

Rossi: “A mérkőzés vége előtt is megvolt az egyenlítési esélyünk” – a kapitány szerint nincs miért szégyenkeznie a csapatnak