Mint ismeretes, november 9-én találkozik egymással a luxemburgi és az egyelőre Szélesi Zoltán megbízott kapitány által irányított magyar válogatott barátságos talákozón.

A jövő csütörtöki, lëtzebuergi összecsapást megelőzően a magyar keret már korábban ismertté vált, most Luc Holtz luxemburgi szövetségi kapitány is közzétette a névsorát.

Amelyben nem lesz ott ezúttal a világbajnoki selejtezők során kétszer is kiemelkedőt produkált, a Fehéroroszország elleni 1-0, valamint a Franciaország elleni, történelmi pontszerzés (0-0) során is bravúr sorozatát bemutató 38 éves kapus, Jonathan Joubert, a Dudelange hálóőre – tegyük hozzá, a svédek elleni 0-8 során is ő védett, de az előbbi két találkozó miatt valóságos nemzeti hősnek számít a miniállamban.

A sérült Mahmutovic (Middlesbrough) és Ostrowski (Frankfurt) helyett Delgado (Jeunesse Esch) és Carlson (Pétange) került a keretbe, Laurent Jans (Beveren) pedig felépült és visszatérhet a védelembe.

A luxemburgi keret:

Kapusok: A. Moris (KV Mechelen), R. Schon (Una Strassen), Y. Czekanowicz (KAA Gent).

Védők: L. Jans (W. Beveren), C. Martins-Perreira (OL), K. Malget (F91),  M. Jänisch (FCD03), M. Martins (Jeunesse Esch), T. Hall (Lierse SK), A. Skenderovic (Titus Pétange), R. Delgado (Jeunesse Esch)

Középpályások: C. Philipps (FC Metz), M. Mutsch (Progrès), V. Thill (FC Metz), O. Thill (Progrès), D. Holter (FCD03), D. Sinani (F91), D. Carlson (Titus Pétange), E. Veiga (Braunschweig)

Támadók: D. Turpel (F91), G. Rodrigues (Tel Star), D. Da Mota (RFCU), A. Joachim (Lierse SK)