A sztár

A lap szerint a sérült Szalai Ádám hiányában nehéz megnevezni, hogy ki jelenleg a csapat sztárja. Ott lehetne a 38 esztendős Gera Zoltán, aki a 2016-os Európa-bajnokság legszebb gólját szerezte, de ő ebben a naptári évben már nem játszhat – szintén sérülés miatt. A tehetséges Nagy Ádám idén nem sok lehetőséget kapott a Bolognában, míg az Egyesült Arab Emirátusokban játszó Dzsudzsák Balázs eltiltása miatt nem szerepelhet ezúttal. Így marad a Leipzig kapusa, Gulácsi Péter. De a Blick szerint a legnagyobb sztár egyértelműen Andrea Möller, a mieink másodedzője.

A csúfos közelmúlt és Storck feje

A svájciak természetesen az Andorrától elszenvedett vereséget is kiemelik, megjegyezve, hogy a magyar csapat ellenfele utolsó 98 Eb- és vb-selejtezőjéből 93-at elvesztett, majd megverte a mieinket. Ahogy írják, logikus lett volna Storck fejét követelni, de a német edző maradt a helyén.

Az Eb és a legenda

Meccsről meccsre végigveszik a magyar válogatott 2016-os Eb-teljesítményét. A portugálok elleni 3-3-as döntetlent látványosnak nevezik, majd tényszerűen megállapítják a belgáktól elszenvedett 4-0-s vereséget és kiesést. A legendáink között szemezgetve pedig egyértelmű, hogy Puskás Ferencről írnak, aki a vb-döntőbe vezette a magyarokat, de vezére volt a Honvédnak és a Real Madridnak is.

A rekord

A svájciak azt sem felejtik el megemlíteni, hogy történetük legnagyobb vereségét éppen a magyar nemzeti tizenegytől szenvedték el. Schlosser Imre nevét valószínűleg azóta sem felejtik a svájciak, a legendás Slózi ugyanis mesterhatost vágott azon a meccsen. A vége: magyar-svájci 9-0.