I. félidő:

Küzdelmes, de nem túl magas színvonalú és helyzetekben sem túl gazdag volt az első játékrész. A 11. percben azért közel járt a gólhoz a hazai csapat: egy eladott labdára a csapatkapitány, Davis csapott le, majd nagyon szépen, külsővel nyesett kapura 17 méterről, lövése azonban kipattant a bal kapufáról.

Az első félóra végéig kellett várni az első veszélyesebb magyar akcióra, ekkor Sallai lőtt balról, ballal a jobb kapufa mellé.

A félidő hajrájában a meccs egyik legnagyobb kapusbravúrja is megszületetett aztán. A 41. percben McGinn pattintott lövése ziccerből érkezett, de Dibusz még bele tudott kapni a labdába a jobb kapufánál, így gól helyett szöglet jöhetett. A hazaiak egy kicsivel közelebb álltak tehát a vezetéshez, de maradt a 0-0 a szünetre.

II. félidő:

Nego ígéretes elfutásait, de pontatlan beadásait hozta magyar részről az első néhány perc, hogy aztán az 55. percben jöjjön a vezető gólunk! McGinn nagy hibája után Sallai csapott le a labdára, elvitte azt a kapus mellett is, majd higgadtan gurított picit jobbról az üres kapuba (0-1).

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „SALLAI”

A gól után beindultak a cserék, a kapuk viszont a hajráig kevésbé kerültek veszélybe. De azután jöttek a hazai rohamok és a Dibusz-bravúrok. A Ferencváros kapusa sorrendben Saville és Hume fejesénél, majd a 93. percben Charles lövésénél is hatalmas védést mutatott be. Így ő lett a győztes magyar meccs hőse Észak-Írországban.

Felkészülési mérkőzés, Belfast:

Észak-Írország – Magyarország 0-1 (Sallai 55.)

Észak-Írország: Peacock-Farrell – McNair, Cathcart, Ballard (Hume, 82.), Brown – McCann, Davis (Saville, 61.), Lane (Dallas, 61.) – McGinn (Lavery, 69.), Magennis (Charles, 46.), Whyte (Thompson, 69.)

Magyarország: Dibusz – Lang (Kecskés, 81.), Orbán, Fiola – Nego (Bolla, 81.), Schäfer, Styles (Vécsei, 81.), Nagy Zs. – Sallai (Gazdag, 72.), Szalai Á. (Ádám M., 72.), Szoboszlai (Nagy Á., 65.)

Rossi: “A vesztes meccsel elégedettebb voltam” – a kapitány magát hibáztatja a hajrá miatt